اپل ۱۰ سال قبل از آیفون ۵ رونمایی کرد که برخلاف نسلهای قبلی، فاقد کانکتور ۳۰ پین بود و با پورت لایتنینگ راهی بازار شد. به لطف استفاده از این پورت، کاربران بدون توجه به جهت درست کابل، میتوانستند آن را درون پورت گوشی قرار دهند. این در حالی است که پیش از لایتنینگ، برای سایر پورتها فقط یک جهت درست وجود داشت.
اما این پورت که روزی روزگاری یک نوآوری جذاب محسوب میشد، حالا صدای بسیاری از کاربران را درآورده و این افراد خواستار مهاجرت آیفون به سمت USB-C هستند. اما در کل اپل از جمله شرکتهایی است که برای استفاده از تکنولوژیهای جدید هیچ عجلهای ندارد. در ادامه به ۶ مورد از تکنولوژیهایی میپردازیم که اپل دیرتر از رقبا به بهرهگیری از آنها روی آورده است.
این ویژگی هنوز عملی نشده ولی به دلیل قوانین جدید اتحادیه اروپا، اپل برای آیفونهای ۲۰۲۳ چارهای جز استفاده از پورت USB-C ندارد. البته این قانون از اواسط ۲۰۲۴ اجرایی میشود ولی تحلیلگران بر این باور هستند که اپل در این زمینه ریسک نمیکند و از سال ۲۰۲۳ برای سری آیفون ۱۵ از پورت USB-C استفاده خواهد کرد.
در کنار اتحادیه اروپا، امریکا و برزیل هم به دنبال تصویب کردن قوانین جدیدی برای اجباری کردن استفاده از پورت USB-C برای تمام گوشیها هستند. اولین گوشی اندرویدی مجهز به این پورت در سال ۲۰۱۵ راهی بازار شد و این یعنی سال آینده اپل ۸ سال دیرتر از رقبای خود، به این جریان ملحق میشود.
باید خاطرنشان کنیم ۵ سال قبل آیپد پرو با پورت USB-C عرضه شد و با وجود ادامهی این روند برای دیگر مدلهای آیپد، این شرکت به شدت در برابر کنار گذاشتن پورت لایتنینگ مقاومت میکند. در این میان باید به مکبوک ۱۲ اینچی هم اشاره کنیم که در سال ۲۰۱۵ با پورت USB-C به دست کاربران رسید.